Ny säsong – nya kläder

Det är alltid spännande när det drar ihop sig för en ny årstid då det innebär helt nya kollektioner i affärerna. Såklart blir vårt yrke extra roligt just under dessa tider. Trots att vi ju oftast får en hint innan om vad som ska komma i de nya trenderna och kollektionerna är det ändå alltid en viss känsla när det ska släppas i butikerna. Att få höra folkets reaktioner och se vad som säljer bäst respektive sämst. Jag är verkligen lyckligt lottad som har detta yrke, då det inte känns som ett jobb utan ett rent nöje. Visst finns det stunder då man funderar på yrkesvalet men jag kommer snabbt på andra tankar när jag pratat med mina vänner om det och får höra om deras yrken och de problem de stöter på. Fast jag har en vän som jobbar med omsorgsbemanning och när jag pratar med kan jag faktiskt bli sugen att jobba mer med människor.

Skrivbord med dator och skrivbok