Köp Underkläder på nätet

Underkläder är en mycket bred kategori av kläder. Egentligen är till och med t-shirts och skjortor underkläder, åtminstone enligt gammal tradition. I dag är det dock främst kalsonger, långkalsonger, trosor, nattlinnen, bodys och behåar som räknas till underkläderna.

Kvinnor har, av olika anledningar, fler typer av underkläder att välja mellan än män. För män är det kalsongerna som är det mest typiska underklädesplagget. Kalsonger finns i många former. Den klassiska Y-fronten är alltjämt aktuell. Detsamma gäller så kallade briefs. Mest populära är ändå boxershortsen, som är kalsonger med ben. Boxershorts finns i sin tur i två varianter, en med åtsittande ben och en som är lite lösare i passformen.

Boxertrosor finns även för kvinnor, med den skillnaden att damtrosan har kortare ben. En annan typ av trosa är hipstern, som är en trosa med lågt skuren kant mot magen och en hög skärning på stussen, och stringtrosan, som har ett minimalt bakstycke.

Behåar används, av naturliga skäl, enbart av kvinnor. I grunden är behån ett stöd för bysten – därav namnet bysthållare. Behån kan emellertid även ha funktioner för att forma brösten så att kvinnan kan känna sig mer attraktiv. Det finns såväl push-up-behåar, som lyfter brösten, som minimizer-behåar, som minskar bystomfånget. För aktiva kvinnor finns sport-behåar som ger ett bra stöd vid rörelse. De flesta behåar har byglar under brösten och axelband, men det finns mängder av alternativ att välja mellan.

Finare underkläder för kvinnor brukar kallas lingerie. I denna kategori återfinns trosor, behåar, korsetter, nattlinnen och bodys i mer exklusiva material, såsom till exempel siden, med spets och broderier.

Kunde inte hittas

Tyvärr så kunde inga resultat hittas för efterfrågat arkiv. Kanske kan en sökning hjälpa dig att hitta relaterande inlägg.