Återvinn dina kläder

Om man är intresserad av mode faller det sig naturligt att man har en stor garderob full med plagg. Det kan vara bra att regelbundet rensa ut dem plagg som inte används för att göra plats för andra modeplagg. Ett tips är att sälja begagnade kläder på nätet genom sociala medier eller på populära säljsajter. Pengarna som man tjänar kan man få hjälp att spara genom Söderberg & partners och en bra tumregel är att avvara 50% av beloppet för framtida investeringar. Ofta blir man förvånad över hur många som är på jakt efter just de plagg man lägger ut till försäljning.

Klädesplagg på rad

Snyggt lantligt mode

Det finns några kollektionssläpp som vi aldrig missar, de från Barbour. Vi är båda helt galna i det här klassiska, brittiska lantliga modet. Tråkigt tänker du kanske? Inte en chans. Barbours designers är helt lysande när det kommer till att blanda praktiska lantliga kläder och trender till ett tidlöst mode.

Det är inte bara tidlösheten som tilltalar oss. Barbourkläderna är inte de billigaste som går att hitta, men den höga kvaliteten i kombination med slitstarka naturmaterial (som är mer regel än undantag bland deras plagg), gör att det håller i princip hur länge som helst. Och dessutom, vem kan låta bli att gilla tartan?

Klädhandeln på nätet ökar

Modedocka med måttband runt halsen

Det blir mer och mer populärt att köpa kläder online. Även om de fysiska butikerna har kvar fördelen av att man kan prova, väljer fler och fler att göra sina inköp på nätet. En klar fördel är ju såklart tidsåtgången, att det går otroligt mycket fortare att scrolla i en nätbutik.

Även om man kan prova hemma, byta och skicka tillbaka om storleken eller modellen blir fel, är det många som värderar att kunna känna på materialet och prova flera storlekar åt gången. Därför är det en möjlig utveckling att de fysiska butikerna kommer finnas kvar som en slags concept store.

Handla vad du vill på nätet

Många har ångest när de står i en trång liten provhytt. Därför är den optimala shoppningen av kläder att handla online. På nätet kan du både hitta fynd och dyrare varor. Kanske kläder från olika designers eller förra säsongens design. Det är enkelt att beställa och med snabb leverans får du hem kläderna som du provar i lugn och ro. Du kan hitta kläder till bröllop, semester eller skolavslutningen. När du handlar på nätet kan det vara så att du ibland känner att du kanske behöver typ 15000 idag, speciellt när du hittar mer unika plagg som bröllopskläder eller plagg till andra speciella ögonblick. Det är roligt att fynda!

Kvinna med dator och kreditkort

Sportfilter för det där extra

Kläder som är väl anpassade för ändamålet är viktigt om man är ute och rör sig ofta, men de får gärna vara moderna och snygga samtidigt. Är man ute i naturen ofta är det slitstarka kläder som gäller och vill man ut och köra passar bekväma och löst sittande kläder väldigt bra. Det går väldigt lätt att hitta snygga luftiga kläder online om man inte har möjlighet att besöka en affär. Men det är inte bara roligt att se snygg ut när man åker ut utan roligast är när bilen man färdas i matchar ens attityd. Har man ett bilintresse och en lite sportigare bil passar det här sportluftsfiltret väldigt bra för det. Det ger ett sånt härligt ljud när man kör att man ryser av välbehag. Det gör att man kan åka till till exempel stranden med stil, både när det gäller outfiten och bilen.

Tjej i bil

IT-väskan 2017


Våren 2017 ser vi, som under alla år, en stark trend i lyxiga väskor. I år spås väskorna från det franska märket Chloé vara modellen som hänger från de allra mest trendiga IT-tjejernas axlar. Chloés väskor är stilrena, lite retro i stilen, och är tillverkade av det allra bästa kvalitetslädret och guldspännen. Detta franska modemärke har många följare över hela världen, något som man inte minst kan se genom att kolla in Instagramtaggen: #chloegirls

På bilden ser du modellen ”CHLOÉ DREW MEDIUM VÄSKA” som är tillverkad i Lamm- och kalvskinn med guldetaljer. Själva remmen är en guldkedja. Detta är en modell som spås bli mycket populär under våren 2017, faktiskt kan detta komma att bli den nya IT-väskan under hela 2017. Priset för väskan är cirka 1585.00 euro. För dig som verkligen vill ha en bra väska som dessutom är trendig är detta väskan du har väntat på. Tycker du den är dyr, varför inte ta några enkla lån? för att investera i denna väska? Kvaliteten är helt klart värt det.