Köp Toppar på nätet

De flesta kvinnor ser toppen som det ultimata plagget för fester och utekvällar. De större klädmärkena verkar tycka likadant. Det finns nog inget plagg som finns i så många varianter som just toppen. Kompletterat med accessoarer såsom armband, halsband och snygga håraccessoarer är en festtopp utmärkt till alla typer av festliga kvällsaktiviteter. Toppar kan dock fungera alldeles utmärkt även i vardagen, förutsatt att de är relativt diskreta och passar in i den klädkod som gäller på arbetet eller i skolan.

Den vanligaste typen av topp är ett klädesplagg med breda axelband, bara axlar och rund hals. En sådan topp brukar betecknas som en ”bastopp” och används av många kvinnor under en skjorta eller en tröja. En bastopp kan också användas vid träning, om den ger tillräckligt stöd för bysten. Andra toppar av basmodell har långa ärmar eller trekvartsärmar och är tillverkade i stretchtyg. Dessa toppar fungerar ungefär som t-tröjor. Många kvinnor använder också bastoppar som sovplagg i stället för att sova i t-shirt eller pyjamas.

Toppar för fest finns i alla tänkbara varianter, allt ifrån festtoppar som är mycket avslöjande, för de kvinnor som vill sticka ut från mängden, till toppar som är mer elegant utformade och inte visar så mycket bar hud. När det handlar om toppar kan kläddesigners verkligen leka med färg, form och material. Klädskaparna experimenterar gärna med runda halsar, v-ringade halsar, kragar, djupa urringningar, bara ryggar, genomskinliga detaljer, fräcka mönster, paljetter och mycket annat. Givetvis finns toppar i alla möjliga färger. De flesta kvinnor väljer dock svarta, vita eller glittriga toppar till fest.

Kunde inte hittas

Tyvärr så kunde inga resultat hittas för efterfrågat arkiv. Kanske kan en sökning hjälpa dig att hitta relaterande inlägg.