Köp Tights på nätet

Tights är tjockare strumpbyxor, som normalt har en fotdel. Genom detta skiljer sig alltså tights från leggings. De material som används i tights är dock i många fall liknande de som används för leggings. De tights som är gjorda av tjockare tyger, såsom denim, skinn och skinnimitationer, är dock mycket sällsynta.

Till skillnad från leggings är det sällan man kan använda tights som substitut för byxor. För detta ändamål är tights allt för lika strumpbyxor. Ett par snygga tights fungerar dock utmärkt under en klänning, en kjol eller ett par kortare shorts.

Många kvinnor använder tights för att forma olika delar av underkroppen. Tights kan nämligen vara formande i stor utsträckning. En större stuss kan minskas och ges en mer attraktiv form genom att man använder tights som lyfter och stödjer i grenen och kring rumpan. På samma sätt kan man forma midjan med ett par tights. Så kallade ridbyxlår kan formas med hjälp av tights som klämmer åt kring låren. En oformlig mage kan hållas på plats med tights som löper upp över naveln ända upp till bysten.

Tights har även många användningsområden inom sportens värld. Det finns många olika typer av tights för träning. För träningsändamål saknas ofta fotdelen. Träningstights görs ofta av syntetiska material, detta för att plaggen ska vara både svettavvisande och värmande.

Tights finns i alla tänkbara färger och mönster. Vanligast är att man använder enfärgade tights, detta för att man inte ska ta bort fokus från en vacker klänning eller kjol, men det finns också tights med stora och tydliga mönster. Vissa tights lånar inspiration från strumpbyxorna när det handlar om spetsdetaljer och blommönster.

Kunde inte hittas

Tyvärr så kunde inga resultat hittas för efterfrågat arkiv. Kanske kan en sökning hjälpa dig att hitta relaterande inlägg.