Köp T-shirts på nätet

T-shirten, eller t-tröjan med ett annat namn, har fått sitt namn på grund av att tröjan ser ut som ett T, med korta ärmar i rät linje från själva kroppslivet. T-shirts behöver dock inte vara kortärmade. Det finns t-shirts, såväl för kvinnor som för män, som är långärmade eller har trekvartsärmar. En ärmlös t-shirt är dock mer att se som ett linne eller en så kallad tanktop.

En t-shirt är ett mycket användbart plagg, såväl för kvinnor som för män. I dag är t-shirten förmodligen det mest använda plagget, tillsammans med skjortan. Ursprungligen var dock t-shirts undertröjor på samma sätt som linnen. Det var soldater under det första och andra världskriget som började använda t-shirts som värmande undertröjor under den tjockare militärskjortan.

I dag används t-shirts såväl till vardags och träning som till fest. Det ses inte längre som konstigt att bära en t-shirt i festligare sammanhang. Till fest kan en snygg t-shirt kan bäras precis som den är, eller under en kavaj.

Många t-shirts har färgglada tryck i olika former. En del t-shirts har ett större tryck på framsidan av tröjan, medan andra har tryck både på fram- och baksidan.

T-shirts för kvinnor är ofta mer figurnära än t-shirts för män. Dessutom är de ofta kortare. Många t-shirts för kvinnor är tänkta att sluta precis vid byxlinningen. För män är det vanligast att t-shirts har rund hals, men även v-ringade t-shirts är populära. De flesta t-shirts, oavsett de är tillverkade för kvinnor eller för män, är tillverkade i bomull.

Kunde inte hittas

Tyvärr så kunde inga resultat hittas för efterfrågat arkiv. Kanske kan en sökning hjälpa dig att hitta relaterande inlägg.