Köp Linnen på nätet

Ett linne är egentligen en form av underkläder, men används i dag lika ofta ungefär som en t-shirt. Skillnaden mellan ett linne och en topp kan ibland kännas hårfin. Den stora skillnaden är att linnet är ett basplagg, som har många fler användningsområden än en topp. En annan skillnad är att linnet alltid har bara axlar och en relativt djup urringning, medan en topp kan vara utformad på en mängd olika sätt.

Det finns linnen för alla tillfällen i vardagen, till exempel träningslinnen, sommarlinnen, strandlinnen, tanktops och nattlinnen. Vissa linnen kan även dubblera som enklare toppar till fest, särskilt de som har vackra detaljer och är tillverkade i andra tyger än bomull.

Ett träningslinne har ofta bra stöd för bysten och är tillverkad av ett svettavvisande material. Sommarlinnen har normalt sett mycket smala axelband och är djupt skurna både fram och bak. Sommarlinnen är i princip alltid tillverkade i bomull, detta för att plagget ska kunna släppa igenom överskottsvärme från huden under varma sommardagar. Ett strandlinne kan sägas vara en form av sommarlinne. Det finns dock strandlinnen som kan dubblera som strandklänningar. Ett nattlinne, eller sovlinne med ett annat namn, är lite längre än andra linnen. Detta plagg är ofta tillverkat av bomull eller siden.

Det finns givetvis linnen även för män. Ett linne för män fungerar precis som ett linne för kvinnor, även om det finns ett mindre antal varianter av linnen för män. Det traditionella linnet för män är tänkt att bäras under en skjorta. Det finns dock nuförtiden även figurnära och ärmlösa linnen som är tänkta att användas som sommarlinnen.

Kunde inte hittas

Tyvärr så kunde inga resultat hittas för efterfrågat arkiv. Kanske kan en sökning hjälpa dig att hitta relaterande inlägg.