Köp Klänningar på nätet

Klänningen är kanske det mest flexibla plagget som finns. Kvinnor i alla åldrar och alla storlekar kan använda klänningar, såväl till vardag som till fest. Det är få tillfällen då en klänning inte kan passa. Klänningar finns i alla möjliga former. Långa klänningar, korta klänningar, fodralklänningar och sommarklänningar är bara några av de varianter som finns. Vet man inte vad man ska sätta på sig är en klänning alltid ett bra val.

Till fest är en klänning ett utmärkt alternativ. Till den finare festen eller bröllopet är aftonklänningen att föredra. En vacker aftonklänning, med vackra accessoarer såsom till exempel långa handskar och en fin handväska, passar till exempel perfekt för en bal. Vid enklare fester, såsom mingelfester eller cocktail-partyn kanske en åtsmitande fodralklänning är ett bättre alternativ. Det fina med klänningar är dock att det är bäraren som bestämmer precis själv vilken klänning hon vill bära. Kommer man i en vacker klänning till en fest kommer man alltid vara uppklädd för tillfället, oavsett vilken form klänningen har.

Strandklänning eller sommarklänning är två namn på lite ledigare klänningar som passar utmärkt om det är lite varmare ute. En sådan klänning är tillverkad av lätt och luftigt bomullstyg och har ofta en lösare passform. Till vardags kan en jeansklänning vara ett bra val. En snygg jeansklänning formar figuren på ett bra sätt samtidigt som den är bekväm att bära.

Klänningar finns i alla möjliga material. En aftonklänning är ofta tillverkad i siden eller något annat mjukt material. Bröllopsklänningar är oftast tillverkade i siden. En fodralklänning kan vara gjord av bomull, siden eller polyester.

Den lilla svarta!

Något som alltid trendar och antagligen aldrig kommer gå ur tiden är den lilla svart. Den svarta klänningen som kan rädda alla tillfällen och events men även göra ett statement. Det är en knälång klänning som kan användas vid alla tillfällen där den önskade klädseln är vårdad och elegant. Den lilla svarta lanserades av Coco Chanel 1962 och ses idag som ett av de viktigaste basplaggen i en kvinnas garderob. Den lilla svarta klänningen är ombytlig då det är accessoarerna som talar, så vart man än ska gå så kan man alltid luta sig mot den lilla svarta med rätt accessoarer. Här kommer några exempel på klänningen:

 

klä

Från H&M

klä2

Från Veromoda

klä3

Från Nelly.com

Sommarens hetaste basplagg!

Nu när sommaren står i farstun så är det äntligen dags för oss tjejer att plocka fram sommaren 2016 hetaste plagg. Jag pratar såklart om maxiklänningen som sedan förra sommaren har blivit mer och mer trenden som aldrig försvinner. Så har du en eller fler långa maxiklänningar i garderoben, så har du en fulländad sommargarderob. Har du inte någon? Ut och hitta den perfekta för just dig, vare sig den är enfärgad eller mönstrad så kommer den säkra både en dag på stranden med ett par sandaler eller en grillkväll med en tunn jacka och ett par sneakers. Här kommer några förslag på tidlösa maxiklänningar :

maxi

Härifrån!

maxi2

Härifrån!

maxi3

Härifrån!