Militärjackor 2017

Militärjackan var mycket inne förra året, och den förväntas vara lika trendig i år. Det finns många olika stilar att välja mellan. Du kan exempelvis välja en som är vintage, alltså från den riktiga militären. De är ofta vackert slitna och du kan givetvis välja att dekorera jackan själv. Sedan finns det militärjackor som redan är dekorerade, med pärlor, paljetter, broderier och andra effektfulla ting. Militärjackor går nästan aldrig ut ur trend, men det är jackor som är mer dekorerade som är inne år 2017. Det ger en fin kombination av jordnära grönt och extravagant lyx.

Det är speciellt på våren som dessa jackor är mycket inne. Fördelen med denna stil är att princip alla passar i dessa jackor. Oavsett om du är politiker, prinsessa, arbetar i vårdbemanning, i skolmatsalen eller kanske till och med är militär, passar de här jackorna utmärkt. De är även lätta att kombinera med andra kläder.

Skaffa en militärjacka – it’s always on fleek.

Höstkappor!

Nu gäller det att hitta rätt kappa tills i höst och det första beslutet som ska tas är om det ska vara en jeansväst, läderjacka, parkaskappa, kappa, vadderade jacka eller en trenchcoat. Vill du kanske ha en riktigt varm yllejacka eller något tunnare för övergången mellan sommar och höst? Det finns redan ett stort utbud i alla affärer så ut och kika redan nu. Något som vi rekommenderar inför hösten, förutom jeansjackorna är Parkaskapporna. De är snygga, varma och tål både vind och regn. Här är några av våra favoriter:

park

En avslappnad parkas från Veromoda för 499,95:-

parka

En lite längre Parkas från Happy Holly för 699:-

par

En varm och funktionell parkas från Fjällräven för 3995:-

Inför hösten 2016!

jeans

Till hösten i år så gör jeansjackorna en comeback för både män och kvinnor. Jeansjackan som oftast är en följeslagare i sommargarderoben får alltså hänga med in på hösten i år. En stickad kofta eller tröja undertill så är du redo för de kalla höstvindarna.

Så ta chansen och hoppa på trenden redan nu, att smygstarta är aldrig fel!

Du kan hitta snygga jeansjackor bland annat här inne, men även här!