Köp Herrkläder på nätet

Traditionellt sett är herrkläder de som ingår i en kostym, frack eller smoking. Dessa plagg består av åtminstone tre delar, nämligen skjorta, jacka/kavaj och byxor. Hängslen, västar och slipsar är också traditionella herrkläder. I dag är, tack och lov, herrmodet betydligt mer diversifierat. Den klassiska skjortan finns givetvis kvar, nu i flera passformer, men män har många flera alternativ att välja mellan.

Herrkläder för överkroppen inkluderar tröjor, skjortor och jackor. Det finns många typer av tröjor för män, allt ifrån den enkla t-tröjan eller linnet till den tjocka ylletröjan eller den värmande pullovern. Bland yngre män är t-shirts mycket populära, både till vardag och fest. Särskilt populära är de t-shirts som har vackra och spännande tryck eller mönster.

Jeans, chinos och shorts är vanliga typer av herrkläder för underkroppen. Det är mycket få män som inte äger ett par blå jeans. Chinos är en typ av byxa i bomullstyp som ofta används under de varmare månaderna.

Bland underkläder för män finns kalsonger och långkalsonger. Här har faktiskt männen ganska många varianter att välja mellan. Det finns korta kalsonger med hög skärning, så kallade briefs, kalsonger med långa ben, så kallade boxershorts, och alla varianter däremellan. Långkalsonger liknar de tights som kvinnor använder, med skillnaden att en långkalsong alltid saknar fotdel.

Hattar, scarfar och bälten är de vanligaste accessoarerna för män. Hattmodet var länge helt ute, men är i dag på allvar på väg tillbaka. Scarfar för män är ett relativt nytt påfund. Givetvis har halsdukar dock alltid varit viktiga accessoarer för män.

Stående trender höst 2016!

Säsongens hetaste trender för hösten 2016 är följande:

 Rutigt

Rutigt är något stående för alla säsonger, men till hösten så hettas det upp. Så varför inte köra på stort och ta på sig en rutig kostym eller en rutig kappa?

rut

 Sammet

Sammet var väldigt hett redan på 90-talet och gör nu en comeback till hösten. Sammet i snygga snitt och i färger som lila, vinrött och rosa är vad som gäller just nu.

 

asmmet

One shoulder

En av sommarens stora trender var off shoulder-plagg. Nu lil hösten så kryper den enda ärmen upp och istället är det one shoulder som kommer tillbaka som på 80-talet.

Copyright © 2013 infinitas.  Article Photo for Denim Jeans Observer www.denimjeansobserver.com All brands, product names, corresponding products, supplementary materials, graphic or photographic images, licenses, registered trademarks, trademarks and service marks are the property of their respective owners.

Kritstrecksrandig kostym

Precis som trenden med rutigt så är också kritstreckkostymen på agendan. Office-looken håller i sig och kritstrecksrandigt är helt rätt just nu!

rand

Leopardmönstrat

Ännu en 80-tals favorit som gör comeback är leopardmönstret. Kappor, byxor, tights och andra viktiga nyckelplagg pryds gärna av leopardmönstret.

leop

 

Hoodien

Något som verkligen trendar fortfarande är träningslooken och det nya som är hetast just nu är hoodien. Kombinationen av skönt och snyggt är något vi älskar!

hoddi